Thursday, September 17, 2015

Laman Seni, Seksyen 7, Shah Alam

Assalamualaikum...

Cuti merdeka haritu, aku adelah pergi ke Shah Alam. Konon plan asal pergi sbb nak tgk clearance sales Real Hijab tp bila sampai sana, aku tak beli papepun sbb tak byk yg menarik. Tinggal tudung2 tak lawa je so abaikan jelah. Alang2 dah sampai situ, ternampak lukisan2 di dinding area belakang2 kedai tu. Eh, ni ke laman seni tu? Mohler tengok.

Berangan ala2 director ahmad nisfu.. hehehe

Nak jugak. 

Gambar kelakar sbb atuk Kasyah yang suruh bergaya mcm ni. Siap muka tu yang tak tahan tu. Kehkehkeh. Oh ya, masa cuti merdeka ni mak, abah aku dtg. 

Antara yang menarik. 

Alololo manjenya zirafah ni. 

Mak pon nak join jugak. 

Nak jugak Kasyah ikut cakap atuk die bila amik gambar. Ikut je org suruh buat ape. 

Konon.

Oopps kena semburlah pulak...

Tak banyak pon amik gambar walaupun banyak je lukisan2 lain. aku amik yg ala2 boleh layan je. 

Since pergi Shah Alam takde hasil padahal jauh kot Putrajaya ke Shah Alam, so abah aku ajak ke GM Klang. Bukan nak beli apepun. Saje nak jalan2. Mohler.

Gitu jelah citernya.. Update jugak blog aku akhirnya.. hahaha. Ni pun malas sebenarnya woiii.

10 Magic Words:

Zee Suhaini said...

anak beranak merah..
suci mana?
rajin ke seksyen 7 yer anne..padat ler kat situ..

AnneRaini said...

Suci masa ni baru bangun tido so die masih takde mood lg. Dok berkepit dgn atuknye je.

lieyalatif said...

ooo hang pi yeak yg real hijab tu....tu la kalo pi lambat mmg tinggal yg tak cun dah kan....

skrang ni kalo buat 3d art gini mmg jadi tumpuan...mcm kat penang tuh.... kire hangpa anak beranak pandai posing laa nie....posing kasyah nak uk uk tu lawak ...

eima said...

tak penah sampai lagi kat sini ..menarik la cam kat penang plak

Qhaifa Nur said...

datang sini posing kasi lebih kan...
menarik juga...
lama x tgk kasyah dan suci...

ct cheery said...

Tergedik gedik plan nak pegi Penang..rupanya shah alam pun ada huhu

mun said...

teringin gak nak masuk GM Klang..tak kesampaian lagi.hehehe.. apa yg best ye? murah x?

mrs adam said...

kat area mana ni anne?seksyen 7 kat mana?

LYAfrina said...

dh snap jugak pic kat sini..hehe

tiga lalat said...

xper, blog bukanlah hakmilik kekalls., ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...