Tuesday, October 20, 2015

Selamat ulangtahun sayang.

Assalamualaikum..

Hari ni 20hb genap Suci berumur 2 tahun. Kejap jer masa berlalu dah besar dah dak kenit tu. Tak lama lagi nak naik pangkat dah. Ingat lagi 2 thn lepas pagi2 buta dah gi hospital sbb dah tak sabar nak bersalin. Sampai sepital boleh plak doktor tu kate prosedur nak induce cuma boleh buat esoknya je. Kecewa dah aku sbb aku dah tak sabar nak bersalin. Dah overdue dah masa tu. Tapi nasib baik doktor yg lagi senior dan lagi otai dtg melawat dan decide nak induce aku tghari tu jugak sbb die kate nak buat pe tunggu lama2. So pukul 12.30 induce pukul 4.22 dah bersalin kat toilet.. hehehe. Punyeler senang sbb aku tak sakit sangat pon tapi aku dah rasa kepala baby kat bawah sesangat. Apalagi push je ler. Kecoh wad masa tu.. Pengalaman kan. Yang ketiga ni ntah cemana pulak halnya. Hope tak banyak masalah dan perjalanan kandungan aku akan lancar. In sha Allh.

Buat anak mama yang cantik Khayla Suci Amanda, happy birthday Sayang. Mama doakan yang terbaik buat anak mama dalam segala segi. Mama sayang Suci sangat2. Minggu depan kita pergi angry bird park ye. Love you.

Daaaaaaaa..

p/s: Nampak sangat malas nak menaip. hehehe.

12 Magic Words:

eima said...

ko bersalin kat toilet ??? nape ko push kat toilet wei .... huhuhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

alalala.. dh 2 tahun dia.. happy birthday syg..

Zee Suhaini said...

hepi besday kakak suci..
wahh bestnya nak gi park..nak ikut boleh?

adarnadzmie said...

selamat hari lahir buat Kayla Suci Amanda... sedapnya nama suci...

x lama lgi nak jd kakak dah... be good girl ok.... :)

AnneRaini said...

eima: aku nak berak tp lain pulak yg nak keluar..hehehe.

aTieYusof Family said...

Happy birthday Suci syg... cantik nya nama penuh Suci Anne...moga terus membesar dgn sihat, ceria dan jadi anak solehah kebanggaan mama papa...:)

Mrs Little Voice said...

Happy bornday Suci...sama beday ngan Abah Kaqlin :)

anajingga said...

salam ukhuwah dari kak ana, sedapnya nama Suci, semoga dipermudahkan buat anne :)

tiga lalat said...

chomeyy., hepi besday

ct cheery said...

Unique nama suci.Selamat hari lahir suci yg comel comel tu

LYAfrina said...

alhamdulillah..dh besar dia..sekejap je kan,..
smoga trs bjaya dlm khidupan duniakhirat..
dah nk jd kakak pom dia

anez zamri said...

happy belated khayla..jadi anak solehah buat ibu ayah ok

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...