Monday, February 29, 2016

Tak sabar

Assalamualaikum...

Weekend lepas 4 orang yang aku kenal selamat bersalin... sepupu aku, sepupu husband, dan 2 kawan sekolah aku. Sorang bersalin 26hb lagi 3 bersalin 27hb. Pastu semua dapat anak pompuan... eh eh ni apsal semua pompuan ni? Aku je yg bakal dpt lelaki. Habislah berebutlah masing2 dgn anak aku nanti.. hahahahaha.... Bestfriend aku yang pregnant jugak tu pun bakal dpt anak pompuan.. Memang jadi jejaka rebutan Malaya lah anak aku nanti.. hehehe.

Aku beza dengan sepupu aku 3 minggu je. Adakah ini bermakna aku akan bersalin lagi 3 minggu? Sepupu aku bersalin masa 38 minggu. Aku pulak skrg ni dah 35 minggu. Neves gak ah tp pada masa yang sama tak sabar dah nak bersalin. Nak jumpa si kecik ni. Semalam aku gigihlah siapkan bag hospital untuk aku dgn baby. So buat masa ni dah complete dah tp tak letak lagi dlm kete. Barang berpantang pon aku try completekan dlm minggu ni. Lepas tu dah boleh bersalin dgn aman.. Eh ade ke orang bersalin dgn aman? hehehe.

Weekend ni nak balik kampung nak hntr kabinet ikea yg mak aku beli. Hajat besar nak beli perabot ikea tp ko taulah abang aku bawa Kelisa je kot.. Dah tu sape yg kena hangkut kabinet rak sume tu? Hakak jugak.. hehehe.

Itu jelah kot nak citer.. Hari ni besday kawan sekolah aku. Kesian die sambut 4 thn sekali je. Aku ingat masa darjah 6 wish besday kat die sbb masa tu ade thn lompat.. Siap belikan hadiah kot... hehehe..

Daaaaaaaaa...

p/s: Doakan baby aku cepat2 kuar. Tak larat asyik nak ngulang cek up kat klinik padahal yg lebihnya buang masa menunggu. Rugi cuti aku rugi masa aku... nyampah.

8 Magic Words:

nusha fasha said...

moga dipermudahkan ya kak..

Qhaifa Nur said...

Mmg dah tak lama anne...
mmg jadi rebutanlah...tungguuu

ct cheery said...

Moga dipermudahkn sis...xsabar nak tengok baby hehe

lieyalatif said...

ya Allah tang ni laa buat dup dap dup dap...lagi2 tau org yg dekat2 due ngan kite dah selamat bersalin....all the best beb...byk2 doa....yg penting persiapan semua dah siap sedia okey...

LYAfrina said...

heheh..mummy dh x sabar tu nk tgk baby...

lya doakan smoga smuanya dipermudahkan..

wahida said...

semoga semuanya dipermudahkan ye nok...

aku tak sabar nak tgk baby ko...mesti comel mcm kasyah dan suci..

Husna Rahman said...

semoga selamat semuanya n cpt2 dapat jumpa baby...bertambah lg ummat Muhammad SAW..

Nabila Syifa said...

mesti bb dah kuar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...