Tuesday, March 15, 2016

Tetibe nak makan Sakae Sushi

Assalamualaikum...

Hujung bulan lepas, adelah hari yang aku tak kuasa nak masak.. Nak masak apa, telur pon tinggal 2 biji.. hahaha. So mohler makan kat luar. Sblm tu tanya Kasyah die nak makan apa. Die jawab 'SUSHI'.. Aik? Pelik pulak permintaan anak bujang tu hari tu. Mana pernah die sibuk nak makan sushi. Selalu kalo aku belipon die wat dek je. Kami ke IOI City mall. Sampai kat sana tanya lagi Kasyah nak makan apa. Still jawab Sushi. Rupanya die nak makan kt Sakae Sushi. Nak makan set kanak2 yg dlm bekas mainan tu. Layankan jelah..

Gambar semua blur sbb masing2 tak reti dok diam. Nak amik gambar tp sibuk jugak nak bergerak.

Seronok ler hajat tercapai... Yang tak seronoknya papa lah.. hahaha

Ni lah set train. Harga kalo xsilap RM18 kot... Lupalah tp lebih kurang belas2 gitu. 

Aku amik set tempura dgn nasi je... Husband amik bento set.. Pastu amik 2 piring sushi yg berpusing2 tu.. 

Kasyah skrg mmg kuat makan. Badan pon dah sado. Aku risau gak takut kesadoan die berubah jadi kegemukan.. Tu yang kdg2 saje masak lauk yg die tak suka so die makan sikit or tak nak makan.. Tapi stil sado jugak ye,,, Portion makan pon lagi banyak dari mak die yg kembang jugak ni...

Okaylah... Daaaaaaaa


5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

pnh sekali je makan kat sakaei ni..hihi

Qhaifa Nur said...

Patutlh kasyah suka mkn sakaei ni..tgklah bekas dia..sukalah
Nnti dtg ioi mall nk kesini...nmpk sedappp

Kak Nieyl said...

wahhhh...siap atas train lagi yea...

ct cheery said...

Ohoi...tiba2 tingin sushi jgk..aduh parah...

LYAfrina said...

cantiknya tmpat makan tu..mau budak2 x teruja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...