Monday, March 21, 2016

Zootopia dan Boboiboy

Assalamualaikum...

Update cerita basi. 2hb tengok Zootopia pastu 9hb tengok Boboiboy... Saja pilih tgk hari rabu sbb nak tiket murah.. hehe.

Best ke citer ni? Pada aku not bad ah.. Lagi2 part si Flash yg super duper lembab tu.. 

Suci masih fail buat peace.. High five pon bolehlah. 

Whateverlah Suci.. hehe

Citer Boboiboy pulak pun best jugak. Kitorang mmg suka papazola dari kartun bersiri lagi... Suka dgn tahap konfiden nan hampeh papazola tu.. Cakap tak nak kalah. Berdegar2 tp hampeh semuanya.. hehehe. 

Tunggu nak keluar donlod pulak.. hehe.. Itu je nak citer... Aku busy ni.. Nak siapkan keje sblm bercuti...


p/s: 38 weeks and counting...

11 Magic Words:

Qhaifa Nur said...

Seronoknya tgk boboiboy yup suci..
38 minggu x lma dah..lps ni bole rehat panjang..

eima said...

superfull la zootopia
dah lama pun full lagi ...adoi la ...

• Ain Cho'in • said...

Alahai Suci, tengok Boboiboy yerk. Cute la awak niy. ☺♥

ct cheery said...

Ummm Blum tngok lagi boboi boy

nuyui a.k.a miss YUI said...

yui xtgk lg..huahuaa

Love Razila said...

UIK??? ku pikir ku salah pikir pasal 38 weeks.
Selamat berjuang ye Anne, Alhamdulillah...rezeki, sorry weih, aku macam blur2 pula. HAHAHA. Ape pon semoga selamat bersalin and berpantang ye..
Weehoo, nak jadi kaka Suci dah ye...

wahida said...

ya ampun nok...sekejapan je ko nak beranak dah...
aku doakan semoga segala urusan ko dipermudahkan ye...

Atie Yusof said...

Sukanya tengok Suci tu..hehe...
tak sedar, dah menghitung hari ya Anne.. moga semuanya di permudahkan...

mun said...

wahh bestnya... layan movie.... nak gak tgk boboiboy.... huhuhu

LYAfrina said...

fasya pon request nk tgk citer2 ni semua..esp zootopia tu.. boboiboy kureng mnat.. tp x sempat nk bawa lg..klo x smpat bli cd je lah... tgu bln 4 ni citer jungle book lak

Atie Yusof said...

pekabar baby baru?? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...