Monday, May 23, 2016

Salam semua.....

Assalamualaikum....

Hallo hallo..amboi bersawang sungguh aih blog kami ni.. Ya ampun rindunya kat korang semua.. Korang2 mailah dekat dekat.. Aku rindu ni... Hehehe. Sorrylah yek dah berkurun tak berupdate blog ni. 2 bulan aku cuti, 2 bulan jugak blog cuti. Bukan takleh nak update blog tp vitamin M tu termakan lebih.. hehehe.

Hari ni aku dah start keje. Dah habis dah cuti bergolek2 dengan baby baru.. Oh ya lupa nak bagitau, aku dah selamat bersalin 25hb Mac haritu. Pukul 11.37 pagi.. nanti kalo ada masa aku ceritalah kronologi aku bersalin kali ni tp kalo xde tu korang buat2 lupa jelah.. hahaha.

Naik2 kerja ni banyak benda aku nak kena catch up. So takleh nak sembang lama2 sini.. Ada masa aku jenguk korang ya. Tengok dulu gambar si kecik pujaan hati mama ni..


KASYAH RAYYAN RAIMI

Hai aunties semua... Selamat berkenalan..

DAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

p/s;mcm dah lupa nak menaip.. hehe

9 Magic Words:

Qhaifa Nur said...

Alhamdulillah...
selamat dah bersalin
alahai comel n geram tgk pipi gebu dia...
dah start keje ya...kejap aja cuti 2 bln

Zee Suhaini said...

wahhh tahniah anne..bambamnya baby..geram nak picit..muka cam kakak suci..

nuyui a.k.a miss YUI said...

alala snyum ikut abg akak sungguh ni..

lieyalatif said...

alhamdulillah...

selamat berpantang beb...bagi slim balik naaaa...

alaaaa nak gak babyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....

Atie Yusof said...

welcome back Anne..
wahhh lebar senyuman baby..comell nyaaaa.. rasa nak cubit pipi tu..hihik.. Suci syg adik tak?? hehe

eima said...

alahai comey nye tahniah dear .... pas ni rajin cerita pasal kisah bersalin ye

mOnamie said...

COmel! tahnias Anne :-*

LYAfrina said...

selamat kembali bekerja anne..
hihi.mmg lemau y amat nk start bila dh lama bertapa...

olorrrr...bam bam nya baby..commey sgt!

adarnadzmie said...

comel sgt nye Rayyan... geram acik tau....

pipi bambammmm..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...