Tuesday, June 21, 2016

Kenapa aku busy???

Assalamualaikum...

Barulah dapat bernafas kejap dari bebanan kerja..Ni pun sbb bos aku keluar. Masuk je bulan puasa ni memang berderet kerja menanti.. Siap bos dah listkn apa benda aku kena buat. Tu yang busy bebenor tu.. Kdg2 sampai kena OT. Tapi setakat ni baru sekali aku balik lmbt dan baru sekali aku dtg awal. Bulan puasa ni sebolehnya aku nak balik cepat. Yelah jalan dah ler jem nak meninggal. Nak bersiap untuk berbuka lagi.

Sejak hujung bulan 2 haritu aku dah pegang jawatan baru. Jadi assistant pada director section aku. Sblm bersalin tu kerja biasa2 je. Tapi skrg ni mmg luar biasa. Kejap2 meeting. Kejap2 keluar jumpa orang sana sini. Kejap2 gi event. Boleh dikatakan seminggu tu 2-3 kali aku keluar. Ni pun weekend ni bos aku soh ikut die tp sorry aku nak balik kampung jenguk anak. Banyak benda yang aku kena incharge. Ni pun ada satu yang aku tgh pening mikior apa nak buat. Involve VVIP tu. Tun Mahathir is one of them.. Tapi aku tak sabar gak. Mana tau boleh selfie dgn tun.. hehehe. Banyak lagilah benda yang aku kena handle. Khamis ni nak meeting kat UM pulak. Isnin ada event. Ade scholarship baru aku tgh handle skrg ni.. Lepas raya pulak berderet event yang aku terlibat. Dapat ker beraya dgn tenang ni???? huhuhu

Okaylah korang. Nak sambung buat keje. Nak follow-up email2 bos. Kang die balik mesti die nak tanya pasal meeting pg tadi..

Daaaaaaa..

p/s; Ada masa aku update citer2 yg tertangguh tu ye..

7 Magic Words:

Atie Yusof said...

wahhh..memang betul2 busy tu anne... takpelah, blog boleh slow2... hihi... kira naik pangkat ker ni? tahniah...:)
salam Nuzul Quran dr Sabah..

lieyalatif said...

perghh gile beb...aku bace pun dpt bygkan ko busy camne....sabar le beb...keje kan..nak buat camne.... tapi kalo jumpe tun, ko kem salam tau eheheheeheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah wah makin bz. nek pgkat la ni.

LYAfrina said...

waahhh..tahniah..'kira naik pgkt lah ni.. rezeki ank jugak tu..untung klo leh jumpa Tun..jgn lupa selfie..hehe

ct cheery said...

Wah.. buzy betul tu...hehe

wahida said...

wah...rezeki baby, dapat naik pangkat...tahniah nok...
patut la bz memanjang

LadyBird said...

Busy ni kdg2 best.. Tp klu bsy sokmo stress jg.. Ape2pun slmt jlnkn tugas.. 😍😍😍

Salam Jumaat sis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...