Thursday, June 2, 2016

Tak tahu

Assalamualaikum...

Seminggu lebih dah blog tak berupdate. Kenapa ntah malas je rasa nak up citer. Padahal banyak je kot nak citer. Dengan mood yang tak seberapa ni, pastu ditambah pulak dengan tak tahu nak mengarang terus tak jadi update. Rasa macam bongok je nak menaip weh. Tak tahu nk mula dari mana. Hilang skill ke apa??

Rayyan baru aku hantar ke kampung weekend haritu. Skrg ni mood dok rindu kat anak2 je sbb semua pun aku post sekali kat kampung. Cuti sekolahkan. Paling rindu dak rayyan tulah.  Stok susu mmg aku dah buat siap2 kat kg. Minggu ni punya production pon Alhamdulillah. Cukup sgt utk rayyan kat kampung. Tak tahulah kalo dah start puasa nnti merundum ke yelah dah ler puasa pastu takde baby yang nak hisap, harap pam je 5 kali sehari. dapat sikitpun jadilah kan daripada takde..

Well sementara dah update ni aku nak ucapkan Selamat Berpuasa buat semua yang membaca blog aku ni.  Semoga ramadan kali ni bukan yang terakhir tapi jadi yang terbaik buat kita semua.

Salam ramadan Al-mubarak.

Daaaaaaa

p/s: Nak citer ke tak pasal bersalinkan rayyan ni????

6 Magic Words:

Muzai Samilan said...

dah lama aku x menyinggah

Qhaifa Nur said...

rayyan balik kg rupanya...
selamat berpuasa...

Qhaifa Nur said...

rayyan balik kg rupanya...
selamat berpuasa...

babYpose said...

Waalaikumusalam InshaAllah moga dipermudahkan.. anak jauh mesti rindukan..

nuyui a.k.a miss YUI said...

crita jela kak..hihi..

slmt berpuasa kak.

LYAfrina said...

samalah dgn lya skarang ni..aihh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...