Thursday, July 14, 2016

1 Syawal...#teampurple

Assalamualaikum...

Ramainya dah update cerita raya.. Aku ni ntah dpt ke tak citer raya yg berhari2 tu. Busy manjang. Inipun naik keje busy. Dah dua hari ni balik lmbt weh. Just a quick updatelah ye sementara bos xde ni..

Tahun ni aku punya tema purple. Xde plan pun tp masa cari baju raya warna purple ni yang ada stok baju setiap saiz so beli purple jelah.. hehehe. Tahun ni turn raya kampung husband kat Kuala Terengganu. Sehari sblm raya kami gerak ke sana. Malam raya langsung xtolong mak mertua masak sbb ade si kecik yg asik nk ngempeng je tu dgn aku2 sekali tido.. hahaha. tapi takpelah, rumah tok tu ramai.. hehe. Alasan nak ngelat. Raya ketiga pagi2 balik segamat pulak umah mak aku...

Gambar raya langsung xde yang perfect. Kasyah asik buat muka je... Nyampah tau. So ini jelah yang ada.. hehe

Jadilah kan daripada takde... 

Raya pertama pagi lepak2 je tunggu mak2 sedara dtg. Pastu ptg kami raya rumah mak sedara pulak. tiga rumah je sbb lepas tu ribut. Hari2 petang hujan ribut kat sana. Tahun ni aku makan agak terkawal sbb masih on going diet lg. Tapi terkawal pun naik gak sekilo.. hahaha. 

Okaylah.. ade masa aku update lg... Susah nak ngadap blog skrg sbb keje menimbun... Minggu depan lagilah... meeting, event sana event sini... penat!

Daaaaaaa..

p/s: Hari raya ni langsung xbergambar masa beraya. So gambar pagi raya je yg adapun..hehe

10 Magic Words:

eima said...

ok la tu ade juga gambar raya dr takd e kan ... biasa la budak2

Qhaifa Nur said...

cantik kaler purple...
nak gambar yg cantik kena byk sabarkan..anak2 mcm ragam ada...seronoknya beraya dgn budak kecil tu..comell

Slmt hari raya..

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel je semua.

kak, sila kabor kat mana beli tudung tu!! heee. kenan la tgk

Zee Suhaini said...

selamat hari raya anne..ehh cantik jugak purple terang nih..

AnneRaini said...

yui: tudung murah xde jenama tu yui oiii... akak beli kat kenanga wholesale rm25. tudung instant..hehe

lieyalatif said...

cantik tema ko beb...aku bukan boleh tgk purple2 nie...kaler peberet aku katenye kan heheheeheh....dah lame tak aku tak bertemakan kaler purple raya ...tahun dpn boleh laa aku considerkan kaler purple....

same laa ngan aku beb, busy gak minggu nie...kene cover due tempat PA hah...pengsan mak dik non...mujur aku dah sihat...kalo mase sakit dulu, mau aku dah pengsan2 dah hhuhuhu

**selamat hari raya... maaf zahir dan batin...mane tau ade tersalah kata sepanjang komen2 di blog masing2 kan heehehehehe....

ct cheery said...

Uiiikk dah update entry raya yeh.. hehe. Cantik lah lah pulak purple terang. Selamat hari raya maaf zahir batin

LYAfrina said...

salam aidilfitri anne...
hihi..biasalah bila ank dh besar, time nk bgmbar ada je buat muka.. hehe

Love Razila said...

selamat hari raya Anne,
wah!! dah ada ahli baru...sorry Anne , suzi dah agak lama terputus hubungan nak skodeng blog kawan maya ni =( sangat bz.
nanti nak skodeng nama anak baru....

nana kimie said...

selamat hari raya kak :) lama xsinggah sini. suci da ada adik pun. hihi. comel :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...