Wednesday, August 3, 2016

I followww

Assalamualaikum..

Mohler sambung citer.. Aku ni tgh xde mood nak buat keje walaupun meja dah penuh dgn kertas nak siapkan kerja.. Tapi dah kate takde mood buat benda lain dululah.. hehe. Citer raya dah stop takat tu je kot.. hahaha.. Tengokler kalo rajin aku up ler barang seentry dua..

Petang lepas kejadian jadi MC tu, aku ada special order daripada bos aku iaitu follow je.. Sebab tu tajuk entry pon I follow. Sebenarnya ada special project dgn Tan Sri Azman Hashim, Ambank punya Chairman tu. Ada TV crew dari Jepun yang akan shoot dokumentari pasal dia. Since bos kena pergi jumpa Tun Mahathir petang tu, die suruh aku dgn another officer follow tv crew tu... So follow jelah.

Malam sebelumnya dah buat sikit dah shooting pasal Tan Sri kat rumah Ambassador so kali ni untuk die tunjuk life die la. Mula2 pergi ofis die kat bangunan Ambank kat Raja Chulan tu.. Tapi kitorang sampai lmbat sbb hujan lebat giler dgn jemnya. Walaupon jarak dekat dari ofis tp tetap lambat. hahaha. So masa kami sampai tu dah nak habis shooting kat ofis.. Seriously ofis die cantik giler kot. Besar hoiii...

Tan Sri Azman. Masa ni berhenti kejap kat Menara Ambank kat Yap Kwan Seng. Pastu terus die bawa ke rumah die..Rumah diepun besar. Ala2 traditional gitu. Nampak kawasan mcm kecik tapi rupanya sampai bawah bukit tupun die punya.. hahaha. Kiri kanan depan blkg sume anak beranak die je.. 

Sempat selfie depan rumah Tan Sri..

Masa sampai kat rumah die, terus nampak Ferrari dgn Lamborghini depan rumah so aku dgn tanpa segan silu ckplah nak amik gambar dgn keta die. Ingatkan die nak bawak gi depan rumah tu rupanya kat bawah bukit tu ada garaj kete. Bersusun woiii kete die. Ferrari je entah bape bijik.. Agaknya die beli Ferrari mcm beli Myvi kot.. hahaha. 

Antara yang sempat melaram.. 

Ni pun Ferrari gak tapi yang kat depan rumah tu yang paling latestlah. 

Masa kat rumah tu ada Puan Sri dgn Mizznina so sempatlah ajak diorang bergambar. Seriusly Mizznina tu kecik je weh. Dlm gmbr mcm gemuk sbb org pon kata die berisi tp kecik je aku tgk. Dahler tu baik je.. Mesra je buat mcm kengkawan.. I like you.. hehehe..

Lepas shooting kat rumah, pergi rumah parents Tan sri pulak tp kat situ mcm singgah je. Lepas tu terus ke Sheraton KL untuk family gathering dan jamuan raya. Aku bukan family tp tetibe je menyelit. hehehe 

Fruit crumble die sumpah sedap giler..... Terbayang2 sgt...

Lepas makan, akupun beransur pulang. Nak jugak tgk outcome die mcmana.. Hopefully berhasillah project ni.. Projek jejak kasih..hihihi..

Okay itu je nak citer... Esoknya ada lagi event..Nnti kite citer ye..

Daaaaaaa...

p/s: Macam mana nk bercakap dgn Sultan hah?

5 Magic Words:

Qhaifa Nur said...

Rezeki tu anne dpt tgk life Tan Sri...byknya kete dia

Zee Suhaini said...

terbaik anne..

Husna Rahman said...

thumbs up! mintak bwk balik kete sebuah jadi dah...hikhik

wahida said...

perghhhh...ko sekarang taraf2 tan sri ngan sultan je ye ko nok...untungla....

larikkkk...

LYAfrina said...

bestnya..jumpa org high class..smoga dpt suntik inspirasi dlm diri kt jgk utk berjaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...