Thursday, October 20, 2016

Special for Suci

Assalamualaikum...

20hb October 2013, aku pergi menyerah diri ke Hospital Putrajaya sbb dah overdue. Memang looking forward nak lahirkan anak so harapan tinggi supaya di induce.. Nasib baik dpt jugak induce walaupun mula2 doktor kate hari ahad takde induce.. hahaha. Well dgn induce yang diberi tu memang baby tak sabar nak keluar. Lepas cek 5 cm, terusler tak nyempat nak kuar baby dlm toilet. So jadilah baby toilet.. hehe.

Hari ni genaplah Khayla Suci Amanda 3 tahun. Alhamdulillah membesar dengan sempurna. Membahagikan aku dan keluarga. Kesayangan atok die sgt Suci ni. Manja terlebih kalo dgn atok. Adik pon kalah. hehe. Mama dengan papa harap Suci jadi anak yang baik, yang mendengar kata, yang tidak menyusahkan hati mama papa, yang rajin menolong mama (walaupun skrg ni kemain malas nk suruh pape...nyampah), Jadi kakak yang baik, adik yang baik (asik gaduh je dgn along..stress mak ko ni), senang citer jadilah yang terbaik untuk kami.

Pada masa yang sama, jadilah muslimah sejati yang cemerlang di dunia dan akhirat. Belajar rajin2 sampai masuk universiti. Tak perlu jadi yang terbaik cukuplah jadi yang sempurna di mata kami. Senang citer semua ibu bapa inginkan dan harapkan yang terbaik untuk anak2nya. macam tu jugak mama dan papa...

Tahun lepas mama bawa berjalan ke Angry birds park. Tahun ni xde nmpknya.. huhu. Mama busy nak oiii..

Suci belajar berjalan


Suka melawa.

Kesayangan mama..


Mama, papa, along, adik rayyan semua sayang Suci sgt2. Jangan gaduh2 dgn along, jangan suka dengki adik, jangan nak drama queen sgt.. okaya sayang. Tahun depan nak sekolah, jangan buat perangai ok.. Yuran sekolah ko je dah separuh gaji mama.. (nangis tepi bucu..)

Love you sayang!

Daaaaaaaa

7 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

wahh.. happy birthday syg..
kt sama bulanlah Suci..
Moga mmbsar dgn sihat dan jd anak solehah..aameen.

Atie Yusof said...

walau dah wish kat FB, sini wish lain..hehe
Happy birthday Suci.. seindah namanya... moga jadi anak kebanggaan mama papa... dah 3 tahun tak sedar masa berlalu. Cute suci.:)

Qhaifa Nur said...

Sedap nama dia...HB Suci...moga jd ank yg solehah

wahida said...

hepi belated beday suci sayang...
stay cute ok!

Husna Rahman said...

indahnya nama dia

moga jadi anak solehah kebanggaan ibuayah dan ummah syg Suci!

nini said...

Comelnya suci...geram tgk pp dia....bambam

LYAfrina said...

Alhamdulillah... happy belated birth suci..moga trs berjaya dlm khidupan dunia akhirat...amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...