Friday, November 25, 2016

Throwback: birthday Suci

Assalamualaikum...

Lamanya blog suam suam kuku ni terbiar. Dari suam dah jadi sejuk beku dah.. hahaha.. Alasan sama je weh setiap kali pun. Busy busy busy... Dah memang busykan nak buat cemana. Aku ada event besar lg 2 minggu. Pening ah nak uruskan. Mana nak deal dgn hotel, dgn layout event lg, dgn exhibitors lagi.. Penat sampai nak masak pun tak larat weh. Kain tu dah 2 bakul aku biar je sbb balik keje penat. Hari Isnin haritu balik kul 11 malam.. huhuhu... Tahun depan kalo xnaik gaji aku seribu tak tahulah.. hahaha Amin.

Moh ler update citer basi. Ujung bulan lepas sempatlah balik kampung jap. dah alang2 tu buatlah majlis kecil kecilan sambut besday Suci yang jatuh minggu sebelumnya. Saja buat suka budak2 je. Xde jemput sesapa pun. Family aku jer dgn anak2 buah aku. cukupler tu. Itupun dah happy sgt dah.

Beli kek kecik je sbb ptg tu kitorang dah nak balik Putrajaya. So kek harus di makan habis. 

Pada masa yang sama aku buat nasi beriani dimakan bersama ayam masak merah dan acar telur puyuh. Sedap tengok bebudak ni makan. Makan ramai2 lagilah bertambah. Tak cukup nasi aku..huhuhu

Gitu jelah sambutan kecil-kecilan untuk Suci. Asal diorang bahagia. Cuti sekolah ni aku takde plan nak berjalan sbb duit dah allocate utk rumah. Memacam kena byr. miskin aku. Mungkin pergi dekat2 je. Takpun postpone thn depan. hahaha.

Okaylah, ada masa jumpa lg. Daaaaa

p/s:Sephora ada sale weh.. huhu

5 Magic Words:

LYAfrina said...

Sama r jgk dgn lya..kesibukan mbuatkan blog tertinggal trs... blik rmh letih sgt... byk keje tertangguh..xpela.. kt wak lek wak piss je..ade msa jenguk sini...

Happy belated birth suci..smoga suci mbesar dgn sihat serta bjya duniakhirat..aamin..

Qhaifa Nur said...

Besar dah Suci...hepi besday
Sedapnya nasi beriani tuuu

ct cheery said...

Happy birthday suci...moga jadi anak yg baik ...apsal terliur nengok telur tu hmmmm....

Love Razila said...

Amboi Anne dalam meskin sempat update sephorA ada SALES ye.
HAHAHA aku x pernah shopping dalam sephora sebab mentaliti aku is, butik tu utk orang kaya2 je. HAHAHA ngek sungguh ken...
ape pon...happy belated birthday Suci, besar kamu dah ye. HEHEHE

Intan Saffyna said...

hi,saya singgah sini sambil follow :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...