Monday, May 23, 2016

Salam semua.....

Assalamualaikum....

Hallo hallo..amboi bersawang sungguh aih blog kami ni.. Ya ampun rindunya kat korang semua.. Korang2 mailah dekat dekat.. Aku rindu ni... Hehehe. Sorrylah yek dah berkurun tak berupdate blog ni. 2 bulan aku cuti, 2 bulan jugak blog cuti. Bukan takleh nak update blog tp vitamin M tu termakan lebih.. hehehe.

Hari ni aku dah start keje. Dah habis dah cuti bergolek2 dengan baby baru.. Oh ya lupa nak bagitau, aku dah selamat bersalin 25hb Mac haritu. Pukul 11.37 pagi.. nanti kalo ada masa aku ceritalah kronologi aku bersalin kali ni tp kalo xde tu korang buat2 lupa jelah.. hahaha.

Naik2 kerja ni banyak benda aku nak kena catch up. So takleh nak sembang lama2 sini.. Ada masa aku jenguk korang ya. Tengok dulu gambar si kecik pujaan hati mama ni..


KASYAH RAYYAN RAIMI

Hai aunties semua... Selamat berkenalan..

DAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

p/s;mcm dah lupa nak menaip.. hehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...