Wednesday, March 15, 2017

Teaser: Jejak Jepun Anne

Assalamualaikum...

Hamboi hamboi hamboi.. 2 bulan hah ko menyepikan diri... Alasan tetap sama dek non hoiii.. Ahkak busy benor...What to do? Keje perlu diutamakan. Banyak je benda nak cerita tapi tulah no time. Jangankan blog sendiri, blog kengkawan pon dah jarang jengah. Kadang tu fb pun tak sempat buka kat opis ni. So balik rumah sblm tido baru scroll.. huuhuhu

Untuk memanaskan kembali blog sejuk beku aku ni, meh aku share sikit gambar2 sewaktu aku ke Jepun haritu.. Eh lupa nak bagitau, ahkak pergi Jepun 27 feb sampai 7hb mac haritu.. So kalo rajin akak buat part by part ye.. Tak janji tapi insyaallah.. hehe. So layan teaser dululah..

Berpeluang pakai Kimono semasa di rumah Host Family di Hino Town, Shiga.

Di hadapan stesen Shinkansen Kyoto

Malam pertama ke Tokyo Disneyland. Tak masuk sbb dah malam. Tak sempat. 

Di Stesen keretapi Tokyo sebelum naik shinkansen menuju ke Kansai.

Osaka Castle

Di Nara Park dengan rusa comel.. Jinak sgt weh

Di Kiyomizu-dera temple, Kyoto

Shibuya Crossing, Tokyo.


Itu jelah untuk teaser kali ni.. Ada masa ahkak citer lagi ye..

p/s: Ade ke orang nak tau trip aku pergi Jepun ni????
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...