Monday, April 23, 2018

Entry terakhir

Assalamualaikum...

Apa khabar semua? Seriusly ada ke lagi orang dtg blog aku ni? Even aku sendiri jaarraanng sgt jenguk blog. Setelah difikir-fikir dihitung-hitung akhirnya aku memutuskan untuk berhenti berblog. Aku takde masa dan takde passion lagi nak menulis. Tapi serius aku sayang blog ni dan insyaAllah aku takkan tutup blog ni. Cuma no more update.

Akupun sayang persahabatan aku dengan kawan2 blog aku. Untuk yang nak meneruskan persahabatan maya ini, korang bolehlah follow aku kat instagram anne_raini ataupun boleh add friend aku kat fb Anne Raini . Tapi peringatan, aku hanya accept friend request dari orang yang aku kenal. Bukan sombong tau tapi aku rimas dengan scam ntah sapa2. So hanya orang yang aku kenal je aku accept. Untuk insta pon sama. Korang pm or dm aku dulu yer kalau nak aku accept.

Jadi sebelum aku undur diri, izinkan aku memohon maaf andai ada tersalah dan silap sepanjang aku menulis blog ni. Semoga korang semua success dan happy selalu.

Salam sayang dan sayonara...

Daaaaaa

Anne Raini

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...